Vraag uw offerte aan bij OfficeCity
Bij elke 1.000,- een boom cadeau

Krijgt u straks nieuwe kantoormeubelen, dan krijgt de aarde nieuwe bomen. Want als u een offerte bij OfficeCity aanvraagt, planten wij bij elke € 1.000,- een boom via Trees for All. Dat werkt nog eens extra lekker!OfficeCity & Trees for All voor een beter klimaat

We weten bij OfficeCity natuurlijk hoe belangrijk een fijne werkplek is. We weten ook hoe belangrijk het klimaat is voor gezonde leefomstandigheden. Daarom vinden we het belangrijk om daaraan bij te dragen. Als officieel bomenpartner van Trees for All doneren we graag een boom bij elke € 1.000,- die klanten bij ons besteden. Met die donatie dragen we samen bij aan een beter klimaat en zorgen we voor het herstel van biodiversiteit en voor gezonde leefomstandigheden voor mensen wereldwijd.


Zo werkt het

  1. Bel ons op +31 (0) 23 302 00 80 of mail naar info@officecity.nl.
  2. Bespreek of stuur uw offerte-aanvraag voor kantoormeubilair.
  3. U ontvangt zo snel mogelijk onze offerte. Akkoord? Dan gaan wij planten!
  4. Bij elke € 1.000,- planten we een boom met Trees for All.
  5. U ontvangt onze factuur én een certificaat van boomdonatie.

Certificaat van boomdonatie

Trees for All plant bomen in verschillende bosprojecten. De helft in Nederland, de andere helft in het buitenland. U ontvangt een officieel certificaat van boomdonatie namens OfficeCity en Trees for All, met daarop uw bedrijfsnaam en het aantal bomen dat namens u is geplant. Dat staat vast mooi in uw nieuw ingerichte kantoor!


Treesforall-abroadTreesforall-abroad

Waarom deze actie?

OfficeCity wil de impact op het milieu zo klein mogelijk maken en moedigt ook haar klanten aan om duurzaamheid te ondersteunen. Één van onze initiatieven is deze samenwerking met Trees for All. Want bij OfficeCity geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is van ons als individu, maar ook van bedrijven. Daarom hebben we besloten om deze speciale actie op te zetten, waarbij we namens onze klanten bomen planten bij elke € 1.000,- offerteaanvraag.


Beter (kantoor)klimaat

Met deze actie hopen we onze klanten nog bewuster te maken van het belang van duurzaamheid én een tastbare bijdrage te leveren aan het milieu. Want bomen spelen een essentiële rol bij het verminderen van de CO2-uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit. En het mooie voor u als klant van OfficeCity is ook dat u geniet van onze hoogwaardige kantoormeubelen, in de wetenschap dat uw aankoop een positieve impact heeft op het milieu. Samen met andere klanten hopen we jaarlijks duizenden bomen te planten en zo een verschil te maken voor de toekomstige generaties.


Over Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Wat heeft Trees for All al bereikt?

0
0
0
0
0


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.