Folderstandaard

Folderstandaards zorgen voor een nette en representatieve display van uw folders. Dankzij ons ruime assortiment kunt u kiezen voor een folderstandaard die bij uw kantoor past. Was u op zoek naar een andere folderstandaard? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Folderstandaard informatie

Folderstandaard informatie

Onze site biedt verschillende moderne folderstandaards aan, waarop u uw brochures overzichtelijk kan plaatsen. Potentiële klanten maken op een nette en duidelijke manier kennis met uw activiteiten en onderneming. De standaards komen ideaal tot hun recht in wachtruimtes, vergaderzalen of de ontvangstruimte. Ook op beurzen zijn de folderrekken makkelijk en praktisch in gebruik. Wij bieden folderstandaards aan voor A4, A5, DIN-Lang en DIN-A4.

Onze displays worden standaard geproduceerd in staal en zijn netjes afgewerkt met een coating. De doorzichtige compartimenten zorgen er voor dat uw folder volledig in het zicht staat en de aandacht trekt. De eenvoudige of luxe-uitvoering is een keuze die u zelf maakt, in functie van wat u wenst uit te stralen. Tot slot beschikken we ook over volledig inklapbare en uitvouwbare folderrekjes die perfect te gebruiken zijn tijdens zakenreizen of conferenties.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.