Meeting Hubs

8 Producten

Aflopend sorteren

8 Producten

Aflopend sorteren

Meeting Hubs informatie

Ontdek ons assortiment Meeting Hubs. Een Meeting Hub is een meubel, meestal een bank, dat gemaakt is van akoestische materialen. Het is een fijne plek om samen met collega's of medestudenten aan projecten te werken. Ook worden de Meeting Hubs vaak geplaatst in grote open kantineruimtes. Het is een ideale akoestische oplossing voor kantoren en kantines.


Samenwerken in een Meeting Hub

Meeting Hubs zijn ideale zitplekken voor een "breakout" moment, bijvoorbeeld tijdens een cursus. Ook zijn ze perfect voor korte luchtige vergaderingen. Ze zijn comfortabel en bieden door de vorm en het materiaal ook enige privacy en rust.

Sommige Meeting Hubs zijn voorzien van een media kit waardoor u een TV scherm op kunt hangen om uw werk te tonen. Dit maakt samenwerken in een Meeting Hub nog functioneler.

Wanneer u kiest voor een goed reinigbare stofsoort dan zijn deze Meeting Hubs ook ideale zitjes in uw open kantineruimte. Ze bieden een rustige en gezellige lunchplek in een hectische omgeving.


Aanbod Meeting Hubs

Naast bovenstaand aanbod Meeting Hubs kunnen we akoestische meubelen leveren in anderen maten, kleuren en materialen. Er is veel mogelijk dus neem vooral contact op met onze productspecialisten.

Wanneer u op zoekt bent naar een rustige plek om even geconcentreerd te werken of om vertrouwelijke gesprekken te voeren dan zijn onze Belcellen en OfficePods meer geschikt voor u.


Meeting Hubs kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van kantoormeubelen en is een begrip in Haarlem en omstreken. Onze productspecialisten en stylisten worden jaarlijks getraind op ergonomisch werken, productkennis, trends en duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van kantoorprojecten. Heeft u een aanvraag voor de inrichting van een nieuw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of vraag meteen vrijblijvend advies aan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.