Wachtbanken

Een wachtruimte, wachtzaal en/of ontvangstruimte is niet volledig zonder een goede wachtbank. Dankzij onze diverse uitvoeringen en kleuren kan u de ruimte praktisch maar ook stijlvol inrichten. In een goede wachtbank zitten potentiële klanten of bezoekers in de eerste plaats comfortabel. Daarnaast is de wachtbank het voornaamste meubelstuk in de ruimte waar klanten zich een eerste indruk van uw bedrijf vormen.

7 Producten

Aflopend sorteren

7 Producten

Aflopend sorteren

Wachtbanken informatie

Wachtbanken informatie

Onze wachtbanken lenen zich perfect voor wachtruimtes, een wachtzaal en/of ontvangstruimte. De verschillende uitvoeringen en diverse kleuren uit ons aanbod laten u toe de ruimte praktisch en stijlvol in te richten.

Een goed wachtbank levert een comfortabele zithouding en bepaalt als voornaamste meubelstuk de sfeer en uitstraling van de ruimte. Optioneel kiest u voor een uitvoering met bijhorend tafeltje. Met enkele tijdschriften vergroot u eenvoudig het wachtcomfort van uw bezoekers en klanten. Wij leveren banken in hout, stof en polypropyleen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. In de webwinkel vindt u enkele voorbeelden ter indicatie, maar niet ons totale assortiment. Wenst u een twee- of drie-zit te plaatsen? Vindt u niet onmiddellijk uw persoonlijke smaak terug hier? Contacteer dan vrijblijvend onze klantendienst. Uw wachtkamer is niet compleet zonder een goede wachtbank. Online aankopen en thuis laten bezorgen is in de eerste plaats eenvoudig en makkelijk. Daarnaast verzekeren wij u van de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit. Officecity.be beidt u graag een extra korting aan ten opzichte van andere aanbieders van kantoormeubilair.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.