Stoelen

OfficeCity beschikt over een grote collectie stoelen, fauteuils en krukken. De collectie is online te bekijken en te bestellen. Naast onze webshop en showroom in Haarlem bieden onze projectadviseurs maatwerk interieuradvies. Wij toveren kale hallen om tot sfeervol ingerichte ontvangstruimtes. Lege kantoorpanden voorzien we van ergonomische bureaustoelen. Break-outrooms richten we in met loungestoelen, hoge vergadertafel met TV scherm, hoge krukken en prettige kleuren op de muur. Zo ontstaat er een fijne plek om samen te werken aan projecten. Voor wat privacy bieden we belcellen en de kantine laten we energie uitstralen door een gekleurde mix van kantinestoelen, banken en barkrukken. Laat u inspireren door ons aanbod stoelen en als de keuze te groot is laat u dan vrijblijvend adviseren.

Items 1-40 van 259

Aflopend sorteren

Items 1-40 van 259

Aflopend sorteren

Stoelen informatie

Kantoorstoelen informatie

Het belangrijkste meubelstuk in een werkomgeving is zonder twijfel de kantoorstoel. Elke dag ettelijke uren in gebruik, is het iets waar u niet moet op besparen. Een goede stoel voorkomt nek- en rugklachten, zorgt voor voldoende comfort en maakt de arbeidsproductiviteit groter.

Een goede bureaustoel is voorzien van voldoende instelmogelijkheden om zich aan elke gebruiker aan te passen. Comfortabel zitten en een goede concentratie gaan hand in hand. De perfecte vergaderstoel heeft dan weer een actievere zithouding, om deelname aan discussies en gesprekken mogelijk te maken. Bij een kantinestoel speelt het zitcomfort net zo goed een rol, maar primeert eerder de onderhoudsvriendelijkheid. Banken en fauteuils in een ontvangstruimte zeggen op hun beurt iets over de stijl van uw onderneming. Ons aanbod focust altijd op het gewenste zitcomfort voor u en uw medewerkers, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat comfort en design ook van groot belang zijn.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.