Tekeningenkasten

Tekeningkasten zijn ontwikkeld met het oog op het opbergen van documenten op diverse formaten, van A0 tot A7. Alle tekeningkasten worden gebruiksklaar geleverd en zijn van hoogstaande staalkwaliteit.

20 Producten

Aflopend sorteren

20 Producten

Aflopend sorteren

Tekeningenkasten informatie

Tekeningkasten informatie

Tekeningkasten zijn de handigste oplossing voor het opbergen of archiveren van uw grotere documenten. Ze bestaan zowel voor A0- als A1-formaat, maar zijn makkelijk en flexibel in te delen. De laden van de Bisley-kasten kunt u door middel van ladeverdelers (en voorziene perforaties) aanpassen aan de gewenste formaten. Op die manier is het mogelijk ook documenten van de formaten A3, A4, A5 of A6 netjes op te bergen.

Iedere lade is bovendien voorzien van een aandrukstang om papier netjes op de plaats te houden. De teruggebogen achterzijde voorkomt kreuken. De maximale belasting per lade is 50 kilogram, dus u kan er met vertrouwen een pak tekeningen en documenten in kwijt. De tekeningkasten zijn voorzien van dubbele kogellagers. Twee grote etikethouders aan de voorzijde van elke lade maken een goed overzicht mogelijk. Alle kasten zijn voorzien van een slot waarmee tot tweehonderd slotnummers in te stellen zijn. Wij leveren de tekeningkasten gebruiksklaar bij u thuis of op kantoor. De standaard fabrieksgarantie van vijf jaar verzekert u van een lang en zorgeloos gebruik.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.