Directiebureaus

Een directiebureau geeft uw kantoorruimte een stijlvolle uitstraling. De bureaus zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoogwaardige afwerking. De unieke uitstraling zorgt voor de juiste sfeer in uw ruimte. De bladen zijn afgewerkt met een melamine toplaag zodat deze krasvast, antispiegelend en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken zijn.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Directiebureau kopen

Directiebureaus informatie

Het directiebureau is het grootste bureau uit ons assortiment. De afmeting bepaalt mee de uitstraling van de directieruimte. In functie van die ruimte is het mogelijk uitbreidingen te voorzien in de vorm van een aanbouwblad of aanbouw-ladeblok. U creëert op die manier naar eigen wens extra opbergruimte en/of werkruimte. Al onze bladen zijn afgewerkt met een toplaag in melamine. Dit garandeert een krasbestendig, niet-reflecterend en makkelijk schoon te maken werkoppervlak.

De standaard hoogte van onze directiebureaus situeert zich tussen 72 en 74 cm. Voor de meeste personen is dat ideaal. Door uw bureaustoel in hoogte te verstellen kan u de perfecte ergonomische werkhouding kiezen. Ons assortiment voorziet bijpassende kasten, ladeblokken en tafels uit dezelfde meubelserie als de directiebureaus. Dat laat toe dat uw volledige interieur uniform en passend is. U vindt zeker uw individuele smaak terug in het brede gamma aan uitvoeringen en kleuren. Wij leveren onze directiebureaus in onderdelen bij u thuis of op kantoor, tenzij anders aangegeven. Voorgeboorde gaten en de bijgeleverde handleiding maken de montage eenvoudig. Optioneel kunnen wij het bureau op locatie voor u monteren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.