Akoestiek

Hulp nodig bij het reduceren van geluid? Neem contact op met onze stylisten en productadviseurs. Zij adviseren graag.Items 1-30 van 116

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 116

Pagina
Aflopend sorteren

Akoestiek informatie

Akoestiek

Akoestische producten

In drukke werkruimtes en omgevingen is vaak vraag naar een plek waar in stilte gewerkt of ontspannen kan worden. Akoestische producten helpen hierbij. Zo biedt Officecity akoestische scheidingswanden aan die tussen twee bureaus of vrijstaand geplaatst kunnen worden. Daarnaast biedt Officecity akoestische zitplekken aan die als het ware een aparte ruimte creëren in een luidruchtige omgeving. Denk aan fauteuils, zitbanken en vergaderhubs. Door gebruik te maken van akoestische producten wordt de akoestiek in een werkruimte aanzienlijk verbeterd wat kan leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit.

Vele optiemogelijkheden

Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, biedt Officecity diverse optiemogelijkheden op de akoestische producten. Zo zijn de scheidingswanden verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en heeft u de keuze voor een standaard stof of een stoffen patroon. De akoestische zitplekken zijn ook beschikbaar is diverse kleurcombinaties en afmetingen om aan te sluiten op verschillende behoeften.

 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.