Ordnerkasten

Bent u op zoek naar een kast om al uw ordners in op te bergen? Bekijk hieronder onze selectie ordnerkasten. Meer aanbod zien? Selecteer dan eerst uw gewenste type ordnerkast hieronder.


10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Ordnerkasten informatie

Ordnerkasten

Ordnerkasten vormen de basis van uw archief. Hoewel het archief steeds verder gedigitaliseerd wordt blijft er veel vraag naar ordnerkasten en hangmappenkasten.

Een ordnerkast is gebouwd met de specificaties van ordners in het achterhoofd. Zo steekt er nooit een ordner uit de kast waardoor de deur niet dicht kan.

Ordners netjes weggeborgen

Er zijn ordnerkasten met draai-, schuif- of roldeuren. Bij deze kasten blijven de ordners netjes uit het zicht van eventuele bezoekers. Ook staat het rustiger, zeker wanneer u ordners heeft in verschillende kleuren en etiketten. Heeft u ordners in één of twee kleuren dan kan ook een ordnerzuil een fijne kast voor u zijn. Dit zijn ruimtebesparende draaibare open ordnerkasten.


Ordnerkast kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al ruim 15 jaar dé leverancier van kantoormeubilair. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kantoorinrichtingsprojecten en de verkoop van o.a. archiefkasten, bureaus, bureaustoelen en vergaderstoelen. Onze productspecialisten en stylisten zijn getraind op ergonomie en besteden hier veel aandacht aan tijdens het kopen van een bureau en bureaustoel. Klanten beoordelen OfficeCity met een 9,4! Hier zijn wij trots op.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.