Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

038­ 081370

Roldeurkast informatie

De roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met roldeuren in kunststof is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar eigen wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem.

Bovenin de kast en onder elke legboord kan u A4 hangmappen archiveren of opbergen. Wanneer u vaak gebruikt maakt van hangmappen, bestelt u best een extra uittrekframe. Dit schuift volledig uit en laat zich makkelijk monteren. Op deze manier is de roldeurkast een stevig en functioneel meubel en de perfecte manier om allerlei zaken op te bergen. In ons aanbod vindt u veel verschillende hoogtes en breedtes, wat u toelaat elke ruimte maximaal te benutten. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij het anders staat aangegeven. U kiest voor een levering tot aan de eerste drempel (en staat zelf in voor transport naar de juiste plaats en/of verdieping) of een levering inclusief plaatsing. Bij een levering inclusief plaatsing wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt.

 

Roldeurkasten

Al onze roldeurkasten worden – inclusief legborden – direct gebruiksklaar geleverd. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van naar buiten opendraaiende deuren. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Hoog kwalitatief staal staat garant voor een lang, intensief en probleemloos gebruik.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren