Roldeurkasten

De roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd inclusief legborden. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van uitslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal voor intensief en langdurig gebruik.

30 Producten

Aflopend sorteren

30 Producten

Aflopend sorteren

Roldeurkast: dé favoriet van kantoor

Roldeurkast informatie

De roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met roldeuren in kunststof is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar eigen wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem.

Bovenin de kast en onder elke legboord kan u A4 hangmappen archiveren of opbergen. Wanneer u vaak gebruikt maakt van hangmappen, bestelt u best een extra uittrekframe. Dit schuift volledig uit en laat zich makkelijk monteren. Op deze manier is de roldeurkast een stevig en functioneel meubel en de perfecte manier om allerlei zaken op te bergen. In ons aanbod vindt u veel verschillende hoogtes en breedtes, wat u toelaat elke ruimte maximaal te benutten. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij het anders staat aangegeven. U kiest voor een levering tot aan de eerste drempel (en staat zelf in voor transport naar de juiste plaats en/of verdieping) of een levering inclusief plaatsing. Bij een levering inclusief plaatsing wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.