Ordnermappen

Om uw papierwerk overzichtelijk te ordenen in uw archiefkast kunt u het beste gebruik maken van onze ordners. De omslag van deze ordners is gemaakt van stevig karton of zelfs kunststof, om slijtage te voorkomen is er versterking aangebracht van metaal.

8 Producten

Aflopend sorteren

8 Producten

Aflopend sorteren

Ordnermappen informatie

Ordnermappen informatie

Bij Officecity.be vindt u een uitgebreid gamma ordners om uw papieren netjes en overzichtelijk in op te bergen. Leitz was in de 19e eeuw de eerste producent van ordners, maar ondertussen kwamen er concurrenten bij en verbeterde de kwaliteit van de producten. Tegenwoordig zijn de ordners in kunststof te verkrijgen, uitgerust met metalen anti-slijtage stukken en met een luxueus afwerkingsniveau.

Al onze ordners werken op dezelfde manier: een ruime centrale beugelsluiting, te bedienen door een hefboom. De kwaliteit van dit systeem laat een intensief gebruik toe. Op de rug van een ordner is steeds de mogelijkheid voorzien om een eigen etiket of label te plaatsen. Het kenmerkende gat in de rug van de ordner maakt het mogelijk één ordner uit de kast te halen wanneer ze dicht opeen gestapeld zijn.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.