Vitrinekasten

Met een vitrinekast kunt u de gewenste producten op een mooie manier tentoonstellen. Optioneel kunt u bij de kast kiezen voor verlichting zodat deze extra opvallen. Alle vitrinekasten zijn centraal afsluitbaar zodat u uw kostbaarheden veilig kunt opbergen.

3 Producten

Aflopend sorteren

3 Producten

Aflopend sorteren

Vitrinekasten informatie

Vitrinekast informatie

Onze vitrinekasten zijn speciaal ontworpen om uw producten maximaal ten toon te stellen. De kwaliteit van de gebruikte materialen laat toe dat ze intensief en lang bruikbaar zijn, ook bij veelvuldig openen en sluiten.

In een glazen vitrinekast met verlichting komen uw producten maximaal tot hun recht in een lobby of ontvangstruimte. Klanten maken onmiddellijk kennis met uw assortiment. Standaard leveren wij de kasten zonder verlichting maar optioneel past u dit aan uw eigen smaak en wensen aan. De gemonteerde versie is gebruiksklaar bij levering. Gedemonteerde levering kan ook en dan gaat u zelf nog even aan de slag. In dat laatste geval uiteraard met de bijgevoegde montagehandleiding. Online bestellen bespaart u niet alleen tijd maar verzekert u ook van de laagste prijs.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.