Mini lockers

Mini lockers zijn ideale lockers voor scholen, winkelcentra en horeca. Geef uw gasten de gelegenheid om even geen omkijken te hebben naar elektronica en sleutels. De Juicebar en Laptoplocker hebben zelfs de mogelijkheid om elektronica op te laden. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Meerdere lockers nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Mini lockers informatie

Minilockers als service aan uw gasten of klanten

Vragen klanten regelmatig aan u of zij hun device bij u mogen opladen, dan is het tijd voor een minilocker. We hebben verschillende minilockers in ons assortiment waarbij enkele met bekabeling voor het opladen van devices. Ideaal om even ongestoord te shoppen, sporten of te dineren en vervolgens met een volle telefoon weer op pad te gaan.


Minilockers voor scholen

Minilockers zijn een uitkomst voor scholen die het lastig vinden om het telefoonverbod te handhaven. Zet een minilocker in het klaslokaal en laat daar de telefoons in opbergen voordat de les begint. Als u daarbij ook nog kiest voor de minilocker met oplaad functie leveren de leerlingen waarschijnlijk de telefoon zelfs vrijwillig in.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.