Kantinestoelen

Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Items 1-40 van 48

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-40 van 48

Pagina
Aflopend sorteren

Kantinestoelen informatie

Kantinestoelen informatie

Een pauze nemen tijdens een werkdag, dat gebeurt best goed. Een kort moment uit de werkomgeving verhoogt rechtstreeks de arbeidsproductiviteit nadien. Zorg dat uw werknemers even kunnen ontspannen in een stijlvol ingerichte en functionele ruimte, in plaats van ergens in een hoekje van de werkplek. Een kantine is een plaats waar rust heerst.

Kantinestoelen moeten niet alleen comfortabel zitten. Hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid spelen net zo goed een rol. Alle kantinestoelen van Officecity.be zijn functioneel, stijlvol en ontworpen voor een langdurig en intensief gebruik. Ons aanbod sluit bovendien perfect aan bij onze kantinetafels. Verschillende kleuren (rood, wit, blauw, zwart, …) laten u toe naar eigen wens te combineren. Onze online- winkel laat ons toe de stoelen aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Wanneer u een bepaalde kleur of uitvoering niet onmiddellijk in de webwinkel vindt kan u zonder probleem onze klantendienst contacteren. Zij helpen u graag verder.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.