Kantinestoelen

Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Items 1-30 van 63

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 63

Pagina
Aflopend sorteren

Kantinestoelen informatie

De welverdiende lunchpauze is aangebroken. Even uitrusten in een comfortabele kantinestoel om daarna weer productief aan de slag te gaan.

Kantinestoelen voor het bevorderen van de productiviteit

Het gebeurt nog regelmatig dat mensen eten bij hun werkplek. Dit is niet aan te raden. Even los komen van uw werk en in beweging komen is gezond en goed om uw sociale contacten te onderhouden. Wanneer er een gezellige kantine is met comfortabele kantinestoelen zullen uw collega’s eerder de werkplek verlaten om vervolgens na de lunch weer opgeladen en productief aan de slag te gaan. Wilt u een keer sparren met een interieurstylist over de inrichting van uw kantine? neem contact met ons op.


Kantinestoelen reinigen

Een voorwaarde voor een goede kantinestoel is dat de kantinestoel makkelijk te reinigen is. U zal zien dat meteen de eerste dag al soep gemorst wordt. Met de juiste materialen is dit geen enkel probleem. De producten zijn van zichzelf al goed te reinigen of kunnen een behandeling krijgen tegen vlekken.


Kantine inrichting

Naast kantinestoelen hebben wij o.a. kantinebanken, barkrukken en hoge tafels in ons assortiment. Kijk gerust rond op de website, bekijk de inspiratiepagina's of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.