Directiestoelen

Onderstaande directiestoelen zijn goede stoelen om goed in te kunnen werken. De stoelen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Een goede directiestoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zorgt een goede zithouding voor een hogere arbeidsproductiviteit dan wanneer u geen goede zithouding heeft.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Directiestoelen informatie

Directiestoelen informatie

Ons assortiment houdt er rekening mee dat een directiestoel net dat tikkeltje extra mag hebben. Geschikt voor dagelijks gebruik en met een zithouding die (toekomstige) klachten kan voorkomen. Wij bieden directiestoelen aan met veel of weinig instelmogelijkheden in stof, kunstleder of echt leder.

Stuk voor stuk zijn ze met oog voor detail en kwaliteit afgewerkt, wat ze een luxueuze look geeft. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kiest u voor design of een tijdloos model. Bij Officecity.be bent u altijd zeker van een uitzonderlijk scherpe prijs. Al onze stoelen worden inclusief fabrieksgarantie bij u thuis geleverd. Neem bij vragen gerust contact op met onze klantendienst.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.