Kapstokken

Bij iedere kantoorinrichting hoort een kapstok. Dit zorgt voor een net en overzichtelijk kantoor. Wij hebben kapstokken in vele formaten en materialen, zodat er altijd iets tussen zit geschikt voor uw kantoor.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Kapstokken informatie

Kapstokken informatie

In een goed lopend bedrijf waar dagelijks klanten over de vloer komen is het jammer als er overal jassen en kledingstukken over de stoelen hangen. Een kapstok is één van die zaken waar u net niet aan denkt, tot u hem nodig hebt. Een plek waar mensen hun jas kunnen ophangen zorgt onmiddellijk voor een veel netter en overzichtelijker kantoor.

Wij bieden een aantal opties aan. In België is een paraplu-houder in geen geval een overbodige luxe. U houdt er uw muren en vloeren een stuk netter mee. Ook de keuze van de kapstok zelf kan van belang zijn. Wenst u echt een kledinghanger (ideaal voor blazers) en dat tikkeltje extra luxe of voldoen een aantal haken om zo veel mogelijk jassen aan op te hangen? Een wendbare, verrijdbare kapstok biedt meer mogelijkheden dan een exemplaar dat aan de muur bevestigd wordt. Op onze website vindt u altijd uw persoonlijke voorkeur. Al onze kapstokken zijn behandeld om roestvorming tegen te gaan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.