Horeca stoelen

Comfortabele horeca stoelen maken de horeca ervaring compleet. OfficeCity heeft een groot en divers aanbod horeca stoelen. Er is altijd wel een stoel die in de smaak valt.

15 Producten

Aflopend sorteren

15 Producten

Aflopend sorteren

Horeca stoelen informatie

OfficeCity heeft een groot en divers aanbod horecastoelen. Er is altijd wel een stoel die in de smaak valt.

Horecastoelen maken de horeca ervaring compleet

Om in de horeca onderscheid te maken zijn een goede chef en gastvrij personeel onmisbaar. Hoe sfeervol het restaurant ook is. Toch maakt de uitstraling en het comfort van de horecastoelen de horeca ervaring compleet. Gaat u voor comfort en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u hier op de juiste plek.


Horecastoelen uitproberen

Ons aanbod kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen. Een aantal stoelen hebben wij ook in onze showroom in Haarlem staan. U bent van harte welkom om de stoelen te bekijken en uit te proberen. Maar wel eerst even een afspraak zodat wij vooraf kunnen controleren of de stoel aanwezig is we genoeg tijd voor u hebben.


Hulp bij horeca en kantine inrichting

OfficeCity is gespecialiseerd in de inrichting van kantoorruimtes en horeca. Onze interieurstylisten gaan vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen te bespreken en werken uw wensen uit in een plan. Vele bedrijven gingen u al voor. Meer weten? Bekijk onze werkwijze.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.