Klaptafels en Statafels

Al onze klaptafels en statafels hebben een stabiele constructie en zijn gemaakt van de beste materialen. De tafels zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik.

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Klaptafels en Statafels informatie

Klaptafels en statafels

Onze klap- en statafels zijn uitermate geschikt voor gebruik in vergaderruimtes of kantines. Het ruimtebesparende systeem en het snelle in- en uitklappen laten toe om flexibel elke ruimte in te delen naargelang het moment of de gelegenheid.

De klaptafels bestaan uit een stabiele constructie met daarop een kantelbaar werkblad. Wanneer de nood zich voordoet creëert u in een mum van tijd extra werkruimte. Nadien klapt u de tafel terug in en bergt die makkelijk op. Op die manier deelt u elke ruimte in zoals de omstandigheden het vereisten. Optioneel kan u kiezen voor de mogelijkheid om tafels te koppelen of voor een klaptafel op wieltjes, die het gebruiksgemak nog vergroten. Onze statafels worden omwille van hun bladhoogte vaak ingezet op evenementen of in gezamenlijke ruimtes. Bepaalde modellen zijn voorzien van een vaste voet en andere zijn volledig inklapbaar zodat wij voor elke individuele wens een oplossing kunnen bieden. Al onze tafels zijn voorzien van een werkblad met een toplaag in melamine. Krasbestendig, niet-reflecterend en makkelijk te onderhouden bent u gegarandeerd van een langdurig en intensief gebruik.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.