Hangmappen

Door het gebruik van hangmappen ordent u uw papierwerk overzichtelijk en zelfs alfabetisch in uw archiefkast of hangmappenkast. Het gemakkelijke van hangmappen is dat deze niet kunnen omvallen en u gericht een onderwerp kan pakken.
Let op: Is de afstand tussen de twee haakjes 330mm dan zijn dit A4 hangmappen. Is deze afstand 365mm, dan gaat het om A4 folio hangmappen en bij een afstand van 390mm gaat het om A4 folio grote hangmappen.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Hangmappen informatie

Hangmappen informatie

Een hangmap hangt netjes uit het zicht in een archief- of hangmappenkast. Door middel van lange metalen strips, aan beide zijden voorzien van haakjes, hangt u de mapjes op hun plaats. De haakjes vallen netjes over het ingebouwde railsysteem van de archiefkast of de lades in de hangmapkast.

Hangmappen vallen niet om. Ze laten toe om alle documenten per onderwerp handig te bundelen. Vervolgens kan u daar snel en eenvoudig terug bij. De mapjes glijden over de rails, zodat opzoeken vlot en comfortabel kan. In tegenstelling tot ordners en ringmappen zijn ze plaats besparend en een stuk sneller. Op onze website bieden wij hangmappen in alle formaten aan, van diverse merken.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.