Vergadertafels

De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw kantooromgeving.Items 1-30 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Vergadertafels informatie

Vergadertafel informatie

Een vergadertafel past best ook in de ruimte waar men wil vergaderen zonder dat de aanwezigen belemmerd worden in hun bewegingsvrijheid. Iemand die later binnen komt of even de zaal verlaat moet dat altijd vlot kunnen. Hou daarom rekening met de beschikbare plaats en de afmeting van de tafel. Bedenk vooraf hoeveel personen een plaats aan de vergadertafel moeten krijgen. Reken ongeveer op 80 cm per stoel om na te gaan hoeveel personen comfortabel aan de tafel kunnen plaats nemen.

De vorm van een vergadertafel kan bijdragen aan de uitstraling van de volledige ruimte. Afhankelijk van praktische beschikbaarheid of persoonlijke voorkeur kan u kiezen voor een rechthoekige, vierkante, ovale of ronde vergadertafel. Rechthoekige tafels maken vaak optimaal gebruik van de ruimte terwijl een ronde vorm de interactie tijdens de vergadering directer en makkelijker maakt. Ons aanbod van stijlvolle en laaggeprijsde houten tafels is direct uit voorraad leverbaar.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.