Bureau scheidingswanden

Om geconcentreerd te kunnen werken met voldoende privacy kunnen scheidingswanden uitkomst bieden. Een scheidingswand kan tussen bureaus worden geplaatst. Dit kan door middel van handige bureaublad klemmen of vrijstaand tussen bureaus in. Deze hoge bureau scheidingswanden staan op de vloer en komen boven het bureaublad uit.

21 Producten

Aflopend sorteren

21 Producten

Aflopend sorteren

Bureau scheidingswanden informatie

Bureau scheidingswanden

Om meer rust en privacy te creëren kunnen scheidingswanden in de kantoorruimte worden geplaatst. Deze panelen zorgen ervoor dat werkplekken van elkaar gescheiden worden. Belangrijk is om na te denken wat het doel is van de wanden. Is het alleen de bedoeling om privacy te creëren of dient geluid ook gedempt te worden? Onze standaard wanden zijn geschikt om te bevestigen indien de werkplekken enkel van elkaar gescheiden dienen te worden. Een scheiding van werkplekken zorgt voor minder afleiding en meer privacy. Degene die achter het bureau zit heeft dan minder last van bewegingen van degene die aan de andere kant van de scheidingswand zit. Deze hoge scheidingswanden lopen vanaf de vloer tot boven het bureaublad waardoor de privacy en afscheiding optimaal gewaarborgd is.

Akoestische wanden

Om niet alleen de privacy te verbeteren, maar ook de akoestiek kan worden gekozen voor akoestische scheidingswanden. Deze akoestische wanden zorgen ervoor dat geluid wordt gedempt. Ideaal wanneer iedereen de hele dag aan het praten en/of bellen is. Deze speciale wanden zijn gevuld met een akoestisch materiaal. Het voordeel van deze hoge wanden is dat ze vanaf de vloer lopen waardoor geluiden nog eens extra worden gedempt.

Bevestigen van de scheidingspanelen

Standaard kunnen de panelen aan een bureau worden bevestigd. Het is daarnaast mogelijk om te kiezen voor een onderstel met pootjes zodat deze ook afzonderlijk van de bureaus kan staan. Voor optimaal gebruik kan ook worden gekozen voor een onderstel met wielen zodat de wand gemakkelijk te verplaatsen is.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.