Showroom Officecity Kantoormeubelen

Showroom Haarlem

Onze showroom is op afspraak geopend maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur


U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem om ons aanbod kantoormeubelen te bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt van diverse merken en productgroepen zodat u een goed beeld krijgt van ons totale assortiment. Indien een product niet in de showroom staat, hebben we diverse kleurstalen en beeldmateriaal. Zeker weten of een product in de showroom staat die u zou willen bekijken? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ergonomische inzichten om u goed te kunnen adviseren. We laten u graag de verschillen zien tussen alle bureaustoelen met alle bijbehorende instelmogelijkheden. Daarnaast leggen we uit hoe u het beste op een bureaustoel kunt zitten om gezond en actief te kunnen werken. We laten u ook graag zien welke uitvoeringen bureaus we hebben. Kiest u voor een standaard in hoogte verstelbaar bureau, of gaat uw voorkeur uit naar een zit/sta bureau? Indien het lastig is om de toekomstige kantoorruimte voor u te zien, tekenen we graag een ruimte in zodat u hier een beter beeld van krijgt.

Naast bureaus en stoelen, kunt u ook bij ons terecht voor archiefkasten, lockers met diverse sloten, vergadermeubilair, ontvangstmeubilair en akoestische oplossingen. Ons aanbod kantoormeubelen is erop gericht om gezond en praktisch te kunnen werken waarin we goed letten op de arbeidsproductiviteit en akoestiek.

Benieuwd wat u bij ons kunt zien? Neem contact op met één van onze collega's of kom langs in onze showroom.

Wij vragen u om een afspraak te maken, zodat wij de tijd voor u kunnen reserveren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Kom snel langs op de Henk Schijvenaarstraat 1 in Haarlem.


Logo Officecity
Henk Schijvenaarstraat 1
2031VZ - Haarlem
+31 (0)23-3020080


Enkele producten die in onze showroom staan

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.