Poefjes

Bekijk onze nieuwe collectie stijlvolle design poefen. Deze poefen vormen een perfecte aanvulling voor ieder interieur. Ze zijn functioneel en geven het interieur een speelse touch.21 Producten

Aflopend sorteren

21 Producten

Aflopend sorteren

Poefjes informatie

Een poef is de perfecte aanvulling van uw interieur

Poefen zijn veelzijdige meubelstukken die diverse functies en toepassingen bieden in ieder interieur. Allereerst dient een poef als extra zitplaats, perfect voor het ontvangen van gasten of het creëren van een informele zithoek. Poefs fungeren ook als comfortabele voetenbankjes, waardoor je heerlijk kunt ontspannen, zelfs op kantoor.

Een andere praktische functie van poefs is dat ze kunnen dienen als salontafel. Met een vlakke bovenkant bieden ze een handige oppervlakte om boeken of decoratieve items op te plaatsen. Bovendien bieden modulaire poefs flexibele zitcombinaties. Hierdoor kunnen ze makkelijk worden herschikt om aan veranderende behoeften te voldoen, zodat je eenvoudig een grote zitruimte kunt creëren of ze apart kunt gebruiken als individuele zitplaatsen.

Naast hun praktische aspect voegt een poef ook een decoratief accent toe aan iedere ruimte. Zo kan een poef een zacht, informele en welkome sfeer creëren. Onze poefs bij OfficeCity zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en afmetingen, waardoor ze een perfecte aanvulling kunnen zijn op het interieur van uw kantoor. Kortom, de veelzijdigheid van poefen maakt ze een gewilde keuze in vergader- en kantoorruimtes. Of ze nu dienen als flexibele zitplaatsen, voetenbankjes, salontafels of decoratieve accenten, bieden poefs niet alleen comfort, maar ook stijl en functionaliteit aan elk interieur.

Wat zijn de afmetingen van een poef?

Poefs variëren in grootte, meestal 45-60 cm in diameter en 30-65 cm hoog. Kies afhankelijk van je behoeften en beschikbare ruimte. Oversized poefs maken een statement in een grotere ruimte en bieden meer ruimte om te zitten. Compacte poefs passen goed in kleine en grote ruimtes, en zijn hiernaast makkelijker te verplaatsen en leuk in meervoud te combineren.

 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.