Vergaderstoelen

Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Hier zijn onderstaande modellen op geselecteerd. U heeft bij ons de keuze uit verschillende uitvoeringen, geschikt voor conferentiezalen en/of bedrijfsruimtes.

Items 1-40 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-40 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Vergaderstoelen kopen

Vergaderstoelen informatie

Tijdens een vergadering gebruikt u een correcte vergaderstoel. Een actieve houding voor deelname aan gesprekken en discussies, voldoende concentratie en het nodige zitcomfort zorgen voor productieve meetings en vergaderingen. Op een vergaderstoel moet u makkelijk een aantal uur per dag kunnen zitten.

Met verschillende uitvoeringen en kleuren in ons aanbod, vindt u vast en zeker de stijlvolle look die u zoekt voor uw vergaderruimte. On assortiment bevat onder andere stoelen met een slede-frame en een vierpoot-onderstel. Verrijdbare exemplaren zijn ook een optie. Functionaliteit en looks gaan hier altijd hand in hand. Wie bieden alle stoelen aan met een korting van 55 % ten opzichte van andere bedrijven die kantoormeubilair aanbieden. Op die manier verzekert u zichzelf van de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.