Vergaderstoelen

Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Hier zijn onderstaande modellen op geselecteerd. U heeft bij ons de keuze uit verschillende uitvoeringen, geschikt voor conferentiezalen en/of bedrijfsruimtes.

Items 1-30 van 61

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 61

Pagina
Aflopend sorteren

Vergaderstoelen kopen

Bij een vergadering is het belangrijk om vergaderstoelen van hoge kwaliteit te gebruiken met een aangenaam zitcomfort. Een vergadering vereist concentratie en een goede stoel is hierbij belangrijk. Tijdens het vergaderen dienen de stoelen geschikt te zijn om enkele uren per dag op te zitten. Daarnaast is het goed als ze helpen u een actieve zithouding aan te nemen. De stoelen zijn verkrijgbaar zonder armleuningen of met armleuning. Belangrijk is om bij lange vergadering af en toe te bewegen. Duurt een vergadering bijvoorbeeld langer dan een 1.5 uur, las dan een korte pauze in om de benen even te strekken.

Verrijdbare vergaderstoelen

Omdat op een vergaderstoel niet de hele dag wordt gezeten, is het niet nodig om veel instelmogelijkheden te hebben, zoals een bureaustoel dat bijvoorbeeld wel nodig heeft. Om aandacht te geven aan het ergonomische aspect van een vergaderstoel, kan worden gekozen voor armleuningen en de mogelijkheid tot het instellen van de hoogte. De stoel is dan hoogte verstelbaar en kan dan worden afgestemd op de hoogte van de vergadertafel zodat ergonomisch verantwoord gewerkt kan worden. Tevens kunt u dan kiezen voor een verrijdbare vergaderstoel, die vaak ook nog draaibaar is, zodat u blijft bewegen tijdens de vergadering.

Stapelbare vergaderstoelen

Om uw vergaderruimte een stijlvolle uitstraling te geven kunt u kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we goede vergaderstoelen in onze collectie met een slede frame, een vierpoots onderstel of kies voor een stoel op wielen. De stoelen zijn hierdoor niet enkel praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken door het mooie design. De zitting en rugleuning kunnen gekozen worden in stof, netbespanning (mesh) en leer. Het onderstel is verkrijgbaar in zwart, zilver, chroom en wit.

Door de vele mogelijkheden zijn de stoelen zeer breed inzetbaar, van vergaderzaal, tot aan een conferentiezaal en/of andere kantoorruimte en bedrijfsruimte. Kies voor luxe vergaderstoelen of basic vergaderstoelen afhankelijk van de ruimte en indeling. Indien de ruimte ook voor andere doeleinden wordt gebruikt is het handig om te kiezen voor verrijdbare- en/of stapelbare vergaderstoelen. Op deze manier kunnen de stoelen snel en gemakkelijk verplaatst worden.

In het filter op onze site, kunt u eenvoudig selecteren op een vergaderstoel die stapelbaar is. Heel praktisch indien de ruimte weer voor andere doeleinden nodig heeft. Een stapelbare stoel kunt u ook mooi combineren met onze verrijdbare klaptafels voor maximale flexibiliteit.

Showroom

Alle soorten vergaderstoelen worden aangeboden met een korting tot 50% ten opzichte van de kantoorvakhandel prijzen. U bent dus niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van de laagste prijs. Daarnaast bieden wij over het algemeen 2 jaar garantie op onze stoelen. Kom langs in onze showroom om diverse soorten stoelen te bekijken en ervaar zelf het zitcomfort. Goedkope vergaderstoelen bestelt u bij OfficeCity. Voor vragen neem contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.