Verlichting

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle of juist functionele lamp, in het onderstaande overzicht heeft u een ruime keuze uit onze verlichting voor op kantoor. Alle lampen zijn van hoge kwaliteit en in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

17 Producten

Aflopend sorteren

17 Producten

Aflopend sorteren

Verlichting informatie

Verlichting informatie

Verlichting is één van die zaken die vaak pas achteraf ter sprake komen. Nochtans mag u er bij de inrichting van uw kantoor niet te licht over gaan. Uw ogen onnodig belasten kan op lange termijn tot gezichtsverlies leiden. Op korte termijn kan slechte verlichting rechtstreeks zorgen voor vermoeidheid, concentratieverlies en hoofdpijn.

In ons assortiment vindt u stijlvolle, elegante en functionele lampen, voor comfortabel en rustig licht. Wenst u net dat tikkeltje extra, dan bieden wij ook meer exclusieve verlichting aan. Officecity.be houdt ook rekening met uw individuele wensen. LED-verlichting of spaarlampen zijn een mogelijkheid. Een stuk van ons aanbod kan ook uitgerust worden met een dimmer, die besparend werkt en die toelaat de gewenste lichtstand altijd aan te passen. Al onze lampen zijn van goede kwaliteit en gemaakt om warmteverlies tot een minimum te beperken.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.