Kantoorstijl van OfficeCity stylist Sabine: Organic Cool

Hoogpolige vloerkleden en comfortabele banken met afgeronde hoeken creëren een uitnodigende en knusse ambiance. De zachte natuurlijke kleuren en lichte houtsoorten dragen bij aan de organische en luchtige uitstraling van deze stijl.


Organic Cool

"Kleur heb ik nodig. Het maakt me blij. Van warme mediterrane kleuren tot felle vintage tinten. Bij Organic Cool zie je ook veel kleuren terug, deze zijn alleen minder dominant aanwezig. Het is een palet van zachte en vriendelijke tinten."


Sabine

Materiaalgebruik Organic Cool

De nadruk ligt op natuurlijke en organische materialen zoals lichtgekleurd hout en natuursteen. We zien dan ook vaak gietvloeren en beton cire terug in een Organic Cool interieur. De stijl roept een gevoel van duurzaamheid en authenticiteit op. Rondingen zijn prominent aanwezig in zowel meubels als accessoires. Sabine: "Deze stijl geeft mij altijd een ontspannen en geborgen gevoel."

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Kleurgebruik Organic Cool

Het basis kleurenpalet bestaat uit lichte tinten die zo uit de natuur lijken te komen. Aardetinten en grijstinten leggen de nadruk op het organische karakter van deze stijl. Dit basis kleurpalet wordt aangevuld met lichte kleuren als lavendel paars, romantisch roze, zacht blauw en eucalyptus groen. Deze kleuren en vormen dragen enerzijds bij aan de ontspannen ambiance van het interieur, anderzijds voegen ze ook een vleugje speelsheid toe. Het is de ideale stijl als u op zoek bent naar een rustig interieur dat niet saai is.

OfficeCity Stylist: Sabine

Wanneer de telefoon gaat voor een nieuw project jeuken de creatieve handen van Sabine. Er is geen dag dat ze niet bezig is met creaties. Van interieurstyling tot fotografie. Sabine heeft gestudeerd aan Akademie Voque. Ze heeft zich daar gespecialiseerd in Media Mode Styling, Media Interieur Styling en All-Round stylist. Vanuit haar eigen Studio NEON in Haarlem plant en dirigeert ze photoshootproducties en geeft ze advies op het gebied van kleur, interieur en verkoopstyling. Vanaf 2018 is ze als Projectadviseur en Interieurstyliste werkzaam bij OfficeCity.

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.