Receptiebalies

Receptiebalies

23 Producten

Aflopend sorteren

23 Producten

Aflopend sorteren

Receptiebalie kopen

De receptiebalie is de eerste indruk

De receptiemedewerker achter de receptiebalie in de ontvangstruimte is vaak het eerste contact wat een bezoeker en/of klant van uw bedrijf heeft. Door het plaatsen van een mooie en praktische ontvangstbalie geeft dit direct de juiste sfeer aan de ruimte. De balies hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn geproduceerd met oog voor detail. Bij het kopen van een receptiebalie is het allereerst van belang hoeveel mensen achter de balie dienen plaats te nemen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke vorm balie het beste tot zijn echt komt in de ontvangstruimte.

Opties

De receptiebalies zijn verkrijgbaar met diverse opties. Zo kan de werkplek achter de balie voorzien worden van een kabeldoorvoer en kunnen we zelfs balies leveren voorzien van LED verlichting. De LED verlichting kan dan naar wens worden ingesteld qua sterkte en is zelfs mogelijk om van kleur te veranderen. Om direct opbergruimte onder de balie te hebben kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een ladeblok. Voor degene die achter de balie zit, is het belangrijk om gezond en ergonomisch te kunnen zitten op een goede bureaustoel of op een hoge bureaustoel / baliestoel.

Kleuren & afmetingen

Om de balie te laten aansluiten bij de rest van de entree / ontvangstruimte kunnen we diverse kleuren leveren. Kies bijvoorbeeld voor een witte receptiebalie, een balie voorzien van een houtlook of een balie van glas. Diverse afmetingen zijn mogelijk zodat de ruimte goed kan worden ingedeeld. De balies zijn verkrijgbaar om met 1 persoon achter te werken, maar ook om met 2 personen of meer achter te werken. Het is ook mogelijk om een balie op maat te bestellen, zodat deze perfect in de ruimte past.

Heeft u hulp nodig met receptiebalies?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw receptie balie? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Om een beter beeld te krijgen van een balie in uw kantoorruimte kunnen we vrijblijvend de balie intekenen, zodat u een 3D beeld krijgt van uw toekomstige receptie ruimte. Ook kunnen wij balies op maat maken. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.