Hoekbureaus

Met een hoekbureau creëert u extra werkruimte, wat zorgt voor een optimaal en functioneel gebruik van de werkplek. De meeste hoekbureaus zijn in hoogte verstelbaar zodat ze precies op de juiste hoogte in te stellen zijn. Heeft u een kantoor met flexplekken of wilt u graag zittend werken afwisselen met staan, dan is een zit sta hoekbureau aan te raden. Het bureau is dan zonder moeite eenvoudig door iedereen aan te passen naar de gewenste hoogte. Bekijk ons aanbod hoekbureaus:28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Hoekbureaus informatie

Wanneer u op zoek bent naar een praktisch en stijlvol hoekbureau dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie hoekbureaus. Onze hoekbureaus bieden een ruim werkblad waarop u al uw spullen kwijt kunt. Met een hoekbureau creëert u een georganiseerde en efficiënte werkplek. Bij ons draait het om uw comfort. We begrijpen dat een gezonde werkhouding essentieel is voor een productieve werkdag. Daarom zijn onze hoekbureaus ergonomisch ontworpen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en u langer en prettiger kunt werken.

Tip: Wist u dat er ook zit-sta hoekbureaus bestaan? Een voorbeeld hiervan is het zeer luxe zit-sta hoekbureau Martino. Deze staat geweldig in een directiekamer. Een zeer goed basic model is zit-sta hoekbureau City Desk. Een populair hoekbureau is elektrisch zit-sta-hoekbureau Milaan.


Verstelbare hoekbureaus

Indien een gehele werkdag aan een bureau gezeten wordt, is het verstandig om te kiezen voor een in hoogte verstelbaar hoekbureau. U heeft keuze uit twee varianten:

  • Handmatig verstelbaar hoekbureau
    Indien het nodig is om de hoogte regelmatig te verstellen is het raadzaam om te kiezen voor een elektrisch verstelbaar hoekbureau. Met een druk op de knop kan dan eenvoudig snel de gewenste hoogte worden ingesteld en kunt u staand werken.
  • Elektrisch verstelbaar hoekbureau
    Werkt u afwisselend zittend en staand of deelt u uw bureau met meerdere collega’s dan is het handig om het hoekbureau op een snelle en eenvoudige manier af te kunnen stellen.

Hoekbureaus bij OfficeCity

Bij OfficeCity geloven we in persoonlijke service. Daarom heeft u bij ons een vast contactpersoon die u met raad en daad bijstaat. Naast telefonische ondersteuning bent u ook altijd welkom in onze showroom in Haarlem! Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van het ideale hoekbureau voor uw kantoorruimte. Wacht niet langer, geef de productiviteit en welzijn van uw collega’s een boost met een (verstelbaar) hoekbureau van OfficeCity!

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.