Hangmappenkasten

De hangmappenkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u geleverd. De laden zijn op soepel lopende geleiders gemonteerd en de laden zijn volledig uit te trekken waardoor u gemakkelijk bij uw dossiers kunt.

26 Producten

Aflopend sorteren

26 Producten

Aflopend sorteren

Hangmappenkasten informatie

Hangmappenkast informatie

Wanneer u uw hangmappen netjes en overzichtelijk wilt archiveren kiest u best voor een hangmappenkast. Deze volledig stalen kasten zijn voorzien van makkelijk uitschuifbare lades. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel bij het gewenste dossier kunt.

De hangmappenkasten zijn geschikt voor zowel A4- als A4-folio hangmappen. Met een stalen geleider kunt u de breedte per lade naar wens instellen. Let op, de dubbele hangmappenkasten zijn enkel geschikt voor A4-hangmappen. Alle mappen zijn via onze site te bestellen onder ‘kantoorartikelen’. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten, zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Dankzij de verschillende kleuren vindt u zeker een kast die past bij uw interieur. Alle hangmappenkasten zijn centraal afsluitbaar, zodat u uw documenten veilig op kunt bergen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.