Houten Kasten

Een houten kast is een stijlvolle manier om uw kantoormateriaal in op te bergen. Naast de functionaliteit, door de aanwezige legborden, geven de kasten uw interieur ook veel warmte en uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen wat ze passend maakt voor elke kantoorruimte.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Houten Kasten informatie

Houten kasten informatie

De hoge kwaliteit van melamine waarin onze houten kasten uitgevoerd zijn geven het geheel meteen een luxueuze uitstraling. De verschillende houtkleuren laten zich perfect combineren met onze bureaus en dressoirkasten van dezelfde lijn. Op die manier creëert u snel en vlot een uniforme ruimte waarin elk stuk dezelfde stijl en kleur heeft.

Met de legborden past u de kast intern aan uw eigen behoefte aan. Ordners, papieren en ander kantoormateriaal vinden in ieder geval vlot een eigen plaats. Wenst u net dat tikkeltje extra: optioneel bieden wij modellen aan met glazen deuren. Standaard monteert u de kast zelf, met de bijgeleverde handleiding. De montage verloopt makkelijk en vlot. Uiteraard doet onze montagedienst dit voor u, op eenvoudig verzoek. Veel kasten uit ons assortiment zijn op maat aan te passen aan uw specifieke wensen. Contacteer gerust onze klantendienst als uw individuele vraag niet overeenstemt met het aanbod op de site.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.