Ladeblok op wielen

Voor meer opbergmogelijkheden bij uw bureau kunt u kiezen voor een verrijdbaar ladenblok. U kunt kiezen voor een ladenblok met 3 materiaalladen of met 1 materiaallade en een hangmappenlade. Door de wielen onder de ladenblokken kunt u deze makkelijk verplaatsen op de gewenste plek, ook als deze vaak veranderd.

11 Producten

Aflopend sorteren

11 Producten

Aflopend sorteren

Ladeblok op wielen informatie

Ladeblok verrijdbaar

Een verrijdbaar ladeblok biedt u onmiddellijk een pak meer praktische opbergruimte in de directe buurt van uw bureau of werkplek. Met de keuze uit ladeblokken die enkel uit materiaallades bestaan, of de combinatie materiaallade en hangmaplade kiest u zelf wat u dicht bij de hand houdt.

Uitgewerkt in één materiaal (staal of hout) of een combinatie van een stalen frame met melamine werkblad, alles is mogelijk. De ladeblokken die volledig uit melamine bestaan, passen met hun houtlook perfect bij de bureaubladen uit andere series. Stijlvol en eenvoudig design in zwart, wit, zilver, grijs, noot, eik, … dat probleemloos een plaats vindt tussen de rest van uw meubelen. Al deze blokken zijn voorzien van wielen. Het uitgekiende systeem zorgt dat het ladeblok op zijn plaats blijft staan tijdens het openen en sluiten van lades, terwijl het desgewenst makkelijk verplaatsbaar is.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.