Groene roomdivider voor het Spaarne College

Begin juni ging interieurstylist Ricky weer naar school. Zonder tas vol boeken, maar mét een tas vol staaltjes. Het Spaarne College in Haarlem zocht een praktische oplossing voor het creëren van een extra ruimte voor de nagelstylistenopleiding. Geen probleem voor onze creatieve Ricky! Bekijk hier het resultaat.


Creëer een extra praktijkruimte zonder te verbouwen

De vraag die wij per e-mail ontvingen was duidelijk; er was behoefte aan een extra afgeschermde praktijkruimte voor de nagelstylistenopleiding. Een verbouwing was geen optie en de ruimte moest ook grotendeels open blijven. Ze wilden planten, bergruimte én het moest flexibel en modulair zijn. Een hele wensenlijst, maar daar konden wij zeker wel wat mee! Ons Flexwall wandkastsysteem biedt namelijk geweldig veel mogelijkheden. Als (deels) open wandkast is het een decoratief pronkstuk voor iedere ruimte. Zoekt u vooral een praktische kast voor een meer opgeruimde ruimte, dan zijn er tal van lade- en kastdeurfrontjes beschikbaar. De kast biedt ook de mogelijkheid een plantenbak te integreren en wieltjes onder de kast te monteren. De Flexwall was dus zonder twijfel geschikt voor deze opdracht.

Na het bezoek werkte Ricky alles uit en maakte een 3D-schets. Ricky: "Ik vind het altijd een uitdaging om te kijken of ik warmte toe kan voegen in (zakelijke) ruimtes. Bij het Spaarne Collega was de vloer grijs en groen. Er mocht wel wat meer warmte in de ruimte gebracht worden. Met houten fronten en een stoer stalen frame is dat helemaal gelukt". In de herfstvakantie werd alles in één keer geleverd en geplaatst. Ricky: "Ik kwam een beetje in de kerstsfeer toen ik alle takjes en blaadjes in model aan het brengen was. Stuk voor stuk heb ik ze in mijn handen gehad, het moet immers tip-top opgeleverd worden. Dan pas ben ik tevreden."

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Shop de look van het Spaarne College

Flexwall: van bloembak tot roomdivider

De Flexwall kent gewoonweg te veel mogelijkheden om op te noemen! Precies daarom is de kast zo geweldig om toe te passen. Bij het Spaarne College is de Flexwall toegepast als roomdivider en plantenbak. In onze showroom in Haarlem is de Flexwall toegepast als wandkast. Wij hebben hem gecombineerd met een monitor element en een hoge tafel met barkrukken. Ideaal voor korte werkoverleggen.
Op zoek naar een maatwerk kast? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze interieurstylist Ricky

Zolang Ricky het zich kan herinneren is ze al bezig met interieur. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe sfeer wordt gecreëerd. Hoe kleur, materiaal, indeling, licht en producten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich op zijn plek voelt. Na de opleiding aan het Nimeto te Utrecht (reclame-en presentatietechnieken) is Ricky snel aan de slag gegaan in de interieur branche. Na wat freelance werk voor designers heeft ze 18 jaar interieur adviezen gegeven in de particuliere sector. Enkele jaren geleden heeft ze de stap gemaakt naar de zakelijke sector. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Ricky: “Het leuke is, of je nu een etalage inricht of een kantoor van 4 verdiepingen, in de basis is het werk hetzelfde. Wat wil je klant bereiken? Hoe vertaal ik die wensen in de praktijk? Ik luister, filter en geef soms wat extra pit aan een project of breng wat meer rust om een eenheid te bewaren.” Inleven in de klant is absoluut de sterke kant van Ricky. Hierdoor kan ze in iedere situatie persoonlijk advies geven.


Samen met een stylist het interieur van uw school of (bedrijfs)ruimte onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.