Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in een productieomgeving. De modellen zijn stevig en stabiel maar geven u ook de maximale bewegingsvrijheid. Naast de vele instellingen zijn de stoelen eenvoudig schoon te maken en bieden zij een uitstekende ondersteuning tijdens de werkzaamheden.

28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Werkstoelen informatie

Werkstoelen informatie

Werkstoelen lenen zich perfect voor gebruik door productiemedewerkers, in een laboratorium of een garage. In magazijnen, werkplaatsen of langs de lopende band voldoen ze perfect aan de vereisten van een goed zitmeubel.

Speciaal ontwikkeld voor een werk- of productieomgeving blinken deze stoelen uit in comfort en onderhoudsgemak. Hygiëne en netheid combineren met een goede zithouding kan perfect met deze modellen. Alle stoelen zijn uitvoerig getest om aan de verschillende eisen te voldoen. U bestelt onze werkstoelen eenvoudig en goedkoop online bij Officecity.be. Bij interesse in grotere aantallen contacteert u best onze klantendienst: een vertegenwoordiger komt u graag uitvoerig informeren, of wij sturen met plezier een ‘proefstoel’ om uit te testen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.