Zitbanken

Fauteuils, zitbanken en receptiestoelen geschikt voor plaatsing in de ontvangstruimte en / of de receptieruimte. Voor uw klanten is de receptie en/of ontvangstruimte vaak het eerste contact met uw bedrijf. Een stijlvol en praktisch ingerichte ontvangstruimte zorgt dan voor een prettig eerste contact.

22 Producten

Aflopend sorteren

22 Producten

Aflopend sorteren

Zitbanken informatie

Banken en fauteuils

Om uw wacht- of ontvangstruimte net dat tikkeltje extra te geven, kiest u natuurlijk voor een mooie en aangename bank of fauteuil. De uitstraling van deze ruimtes bepaalt heel vaak de eerste indruk die uw bedrijf maakt op potentiële klanten of bezoekers.

Wij bieden verschillende modellen aan. In kunstleder, stof of echt leder en uitgevoerd in een breed gamma kleuren hebben wij voor elke individuele wens een mogelijkheid. Of ze nu bij uw persoonlijke smaak moeten aansluiten of passen bij de rest van het interieur, wij kunnen ze leveren. Al onze zitmeubelen zijn makkelijk en proper te onderhouden en blinken uit op het gebeid van zitcomfort. Wenst u meer informatie, contacteer gerust onze klantendienst.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.