Directiestoelen

Onderstaande directiestoelen zijn goede stoelen om goed in te kunnen werken. De stoelen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Een goede directiestoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zorgt een goede zithouding voor een hogere arbeidsproductiviteit dan wanneer u geen goede zithouding heeft.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Directiestoelen informatie

Directiestoelen informatie

Een goede directiestoel heeft een dubbel doel. Naast de functionaliteit speelt ook de uitstraling een rol. Officecity.be biedt een groot assortiment aan in leer, stof en kunstleer. Heel wat van onze directiestoelen zijn verstelbaar of aan uw individuele eisen aan te passen. Onze vele uitvoeringen en diverse kleuren maken het perfect mogelijk om die stoel te kiezen die bij de rest van uw interieur past.

Aan een directiestoel wordt natuurlijk ook gewerkt. Zitcomfort en een gezonde houding zorgen rechtsreeks voor meer productiviteit en concentratie. Rug- en nekklachten worden bovendien voorkomen in een goed zitmeubel. In ons aanbod vindt u een groot aantal directiestoelen die specifiek ontworpen zijn om een ergonomisch correcte zithouding aan te nemen: Arbo-gekeurd en verstelbaar, met hoge of lage rugleuning, lendensteun en eventueel armsteunen. Wanneer u tot acht uur per dag plaatsneemt aan uw bureau is de keuze van de juiste stoel niet iets wat u snel tussendoor moet doen. Neem bij twijfel of vragen vrijblijvend contact op met onze klantendienst.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.