Hoekbureaus

Met een hoekbureau creëert u extra werkruimte, wat zorgt voor een optimaal en functioneel gebruik van de werkplek. De meeste hoekbureaus zijn in hoogte verstelbaar zodat ze precies op de juiste hoogte in te stellen zijn. Heeft u een kantoor met flexplekken of wilt u graag zittend werken afwisselen met staan, dan is een zit sta hoekbureau aan te raden. Het bureau is dan zonder moeite eenvoudig door iedereen aan te passen naar de gewenste hoogte. Bekijk ons aanbod hoekbureaus:28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Hoekbureaus informatie

Hoekbureau informatie

Een hoekbureau zorgt voor extra werkruimte en laat makkelijk toe uw computer of ander kantoormateriaal dicht bij de hand te hebben. Alle bureaus bestaan uit een sterk stalen frame en elk bureaublad werd afgewerkt met melamine toplaag. Die zorgt voor een krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en niet-reflecterend werkoppervlak.

De standaard uitvoering met vaste hoogte situeert het tafelblad op 72,5 cm. Kiest u voor een in hoogte verstelbaar bureau dan laat dat toe om – in combinatie met de bureaustoel – de ideale zithouding te verkrijgen. Voor uzelf of wanneer verschillende personen een werkplek delen, een goede zithouding bevordert de productiviteit en het comfort. De ideale zithouding is altijd het resultaat van een goed bureau in combinatie met een goede bureaustoel.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.