Ladeblok Vast

Om te voorkomen dat uw bureau overspoelt wordt door papieren en kantoorbenodigdheden kunt u een ladenblok aanschaffen. Deze zorgen niet alleen voor een net opgeruimd bureau, maar maken ook uw interieur af.

9 Producten

Aflopend sorteren

9 Producten

Aflopend sorteren

Ladeblok Vast informatie

Ladeblok vast informatie

Officecity.be biedt een compleet assortiment ladeblokken aan die zich perfect laten combineren met de verschillende bureauseries uit ons aanbod. Een persoonlijke voorkeur of praktische overwegingen doen u kiezen voor een model dat naast of onder het bureau geplaatst kan worden. Uitgewerkt in één materiaal (staal of hout) of een combinatie van een stalen frame met werkblad, alles is mogelijk. De ladeblokken die volledig uit melamine bestaan, passen perfect bij de bureaubladen uit andere series.

Niet alleen de buitenzijde laat zich aanpassen aan uw eigen voorkeur. Binnenin kiest u voor materiaallades, hangmaplades of een combinatie van beide. Ook de diepte van de lades bepaalt u zelf. Al deze opties zorgen voor een opbergsysteem op maat en een overzichtelijk en opgeruimd bureau. Ons eenvoudig maar tijdloos design laat zich perfect combineren en staat in elk bureau op zijn plaats.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.