Kantoorstijl van OfficeCity stylist Sabine: Warm Mediterranean

Het komt niet vaak voor dat onze projectadviseur en ervaren stylist Sabine geen gekleurde outfit aan heeft. Haar stralende karakter zie je ook terug in haar ontwerpen. Voor OfficeCity werkte zij één van haar favoriete stijlen uit: Warm Meditteranean. Een mix van krachtige warme Zuid-Europese tinten gemixt met subtiele Victoriaanse details. Laat u verrassen door de kleurrijke tips van Sabine!


Voel de warme zonnestralen

"In de Warm Mediterranean interieurstijl komen elementen van verschillende stijlen samen. De mediterrane kleuren vormen het hart van deze stijl, waarbij rijke tinten van oranje, geel, terracotta en bordeaux de ruimte doordringen met levendigheid en warmte. Denk aan de ingetogen mediterrane boerderijen, met hun rustieke houten meubels en aardewerkdetails en voeg daar een moderne touch aan toe. Het is een tijdloze stijl met een onmiskenbaar energiek gevoel van avontuur en ontdekking."Sabine

Structuren afwisselen

Bij het selecteren van materialen voor de interieurstijl is afwisseling essentieel. Textuur speelt een belangrijke rol in deze stijl. Denk aan ruwe houten meubels en aardewerk. De interieurstijl Warm Mediterranean roept de levendige sfeer op van zonovergoten kusten. Het kiezen van de juiste materialen kan spannend zijn. Wordt het niet te druk? Een goede afwisseling maakt uw interieur levendig, maar niet te druk. Balans is het sleutelwoord. Ga niet voor een witte basiskleur met vele kleine gekleurde tierelantijntjes. Probeer de veiligheid los te laten en durf te kiezen voor grote vlakken met kleur. Liever begeleiding? Sabine geeft u graag vrijblijvend tips in onze showroom.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Durf eens los te gaan met kleur

Het is belangrijk om stalen van de verfkleuren te bekijken en ze in de specifieke ruimte te testen, omdat de lichtinval en de omringende elementen invloed kunnen hebben op hoe de kleuren worden waargenomen. Overweeg ook om een combinatie van deze kleuren te gebruiken, zoals het schilderen van één muur met een diepere tint voor een accent. Ton-sur-ton techniek toepassen past ook heel goed bij deze stijl. Houd bij het kiezen van kleuren rekening met het algehele palet van meubels, stoffen en decoratieve elementen om ervoor te zorgen dat alles goed samenkomt en een harmonieus geheel vormt. Houd uw moodboard altijd bij de hand om uw keuzes te toetsen aan het beeld dat u voor u heeft.

Sabine's "Warm Mediterranean" favorieten

OfficeCity Stylist: Sabine

Wanneer de telefoon gaat voor een nieuw project jeuken de creatieve handen van Sabine. Er is geen dag dat ze niet bezig is met creaties. Van interieurstyling tot fotografie. Sabine heeft gestudeerd aan Akademie Voque. Ze heeft zich daar gespecialiseerd in Media Mode Styling, Media Interieur Styling en All-Round stylist. Vanuit haar eigen Studio NEON in Haarlem plant en dirigeert ze photoshootproducties en geeft ze advies op het gebied van kleur, interieur en verkoopstyling. Vanaf 2018 is ze als Projectadviseur en Interieurstyliste werkzaam bij OfficeCity.

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.