Nieuwe trainingsfaciliteiten voor Vertex Learning Institute

Kan de kleur van de bekleding aangepast worden aan de kleur van onze huisstijl? Jazeker. We planden een creatieve sessie in om de gewenste meubels te configureren. Bergen kleurstalen kwamen uit de kast en al snel vonden we de juiste stoffen en kleuren die aansloten bij de huisstijl. Een paar weken later konden we het project in één keer opleveren. Bekijk hieronder het resultaat.


Kleur en ergonomie

Bij Vertex Learning Institute staat verantwoord en ergonomsich werken op nummer één. Terwijl het zit sta bureau nog in opkomst was had Vertex hierin al flink geïnvesteerd. In het nieuwe kantoor moesten dan ook zeker weer goede ergonomische stoelen en bureaus komen. Een reden voor weer een bezoekje aan OfficeCity! Sabine: "Wij zijn gespecialiseerd in ergonomische werkplekken. Desgewenst gaan we bij onze klanten langs om werkplekken per persoon in te stellen."
Naast het kantoor moesten ook de klaslokalen en kantine ingericht worden. Het was de wens om de kleur aan te laten sluiten bij de huisstijl. Vertex: "Je moet meteen doorhebben dat je bij Vertex bent." Tijdens een tweede showroom bezoek namen we de plattegrond en 3D-tekening door met Vertex en haalden we alle stalen uit de kast. Het resultaat: een goed herkenbaar en bovendien makkelijk schoon te houden onderwijsinstituut en een praktisch en ergonomisch kantoor.

archangelarchangel

Samen lunchen in 'het sociale hart'

'Het sociale hart', zo wordt de kantine van Full Orbit genoemd. Het moest een plek worden waar mensen graag samen komen, waar wordt geluncht en waar successen worden gevierd. We kozen voor een combinatie van comfortabele, maar praktisch te onderhouden banken en stoelen en gezellige barkrukken voor aan de bar. Om sfeer toe te voegen aan de ruimte stelden we hanglampen met een selectie niet van echt te onderscheiden kunstplanten voor. Ricky: "Ik ben supertrots dat deze puzzel is gelukt en dat de klanten tevreden waren. Zeer tevreden zelfs want na een paar maanden kregen we de volgende aanvraag binnen: een akoestische belcel. Gelukkig hadden we bij de werkplekken nog genoeg ruimte over gehouden. Het is zo fijn om vanaf het begin mee te mogen denken met de klant. Een project als deze geeft mij veel voldoening. Het was een geweldige opdracht."

Shop de look van Vertex

Onze interieurstylist Ricky

Zolang Ricky het zich kan herinneren is ze al bezig met interieur. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe sfeer wordt gecreëerd. Hoe kleur, materiaal, indeling, licht en producten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich op zijn plek voelt. Na de opleiding aan het Nimeto te Utrecht (reclame-en presentatietechnieken) is Ricky snel aan de slag gegaan in de interieur branche. Na wat freelance werk voor designers heeft ze 18 jaar interieur adviezen gegeven in de particuliere sector. Enkele jaren geleden heeft ze de stap gemaakt naar de zakelijke sector. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Ricky: “Het leuke is, of je nu een etalage inricht of een kantoor van 4 verdiepingen, in de basis is het werk hetzelfde. Wat wil je klant bereiken? Hoe vertaal ik die wensen in de praktijk? Ik luister, filter en geef soms wat extra pit aan een project of breng wat meer rust om een eenheid te bewaren.” Inleven in de klant is absoluut de sterke kant van Ricky. Hierdoor kan ze in iedere situatie persoonlijk advies geven.


Samen met een stylist het interieur van uw(bedrijfs)ruimte onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.