Nieuwe kantine voor ProfiNRG

Als belangrijke speler in de zonne-energie markt mag een zonnig en energiek interieur natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe combineer je die kleuren en hoe weet je zeker of het wel goed uit zal pakken? Onze stylisten weten daar wel raad mee. Bekijk het resultaat.


Felle kleuren

Er was duidelijk een wens voor kleur, maar hoe dat dan precies moest was nog niet helemaal duidelijk. ProfiNRG vroeg Ricky om raad.

Ricky: "Sommige meubels waren al aanwezig, daar mochten wij nog wat aan toevoegen. Naast de tafels hebben we ook een knalgele treinzit-bank voorgesteld. Deze kon mooi tegen de lange wand en zou het interieur meer pit geven. Uiteraard is het ook een knipoog naar de zonne-energie. Om de klant wat vertrouwen in de combinatie te geven heb ik moodboards gemaakt van de stalen. Eventueel kunnen we ook altijd een 3D tekening maken. Dat was niet meer nodig, want de klant durfde het aan en bestelde er ook nog een eyecatcher bij voor de wachtruimte. Kijk, en daar krijg ik nu weer energie van!"

Passen en meten

De wensen waren duidelijk, maar de uitdaging zat in de vergaderruimte en het directiekantoor. Twee bureaus tegen over elkaar was niet gewenst en naast elkaar werkte ook niet goed in de ruimte. Er is gekozen voor 2 hoekbureaus. Doordat de bureaus ook over bergruimte beschikken zijn er geen kasten meer nodig en is er juist wel ruimte ontstaan om bezoek te ontvangen. De vergaderruimte was eveneens smal en lang. Ricky selecteerde comfortabele stoelen en een zwarte vergadertafel met luxe uitstraling. Ricky: "Hoewel er gekozen is voor donkere meubels ook de ruimte toch licht en ruim. Het voelt zelfs ruimer dan toen de kamer nog leeg was. Het is zo mooi dat de juiste keuzes dit effect kunnen hebben."

Shop de look van ProfiNRG

OfficeCity Stylist: Sabine

Wanneer de telefoon gaat voor een nieuw project jeuken de creatieve handen van Sabine. Er is geen dag dat ze niet bezig is met creaties. Van interieurstyling tot fotografie. Sabine heeft gestudeerd aan Akademie Voque. Ze heeft zich daar gespecialiseerd in Media Mode Styling, Media Interieur Styling en All-Round stylist. Vanuit haar eigen Studio NEON in Haarlem plant en dirigeert ze photoshootproducties en geeft ze advies op het gebied van kleur, interieur en verkoopstyling. Vanaf 2018 is ze als Projectadviseur en Interieurstyliste werkzaam bij OfficeCity.

Samen met een stylist uw kantine onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.