Hoe maak ik mijn bureaustoel schoon?

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw bureaustoelen schoon te maken? Reinigt uw interieurverzorger de stoelen regelmatig? Uw kleding, uw beddengoed, uw vuile vaat en zelfs uw lichaam ontkomen niet aan een wasbeurt, maar zodra we het over stoelen hebben gaan ineens de ogen fronsen.


Waarom een bureaustoel schoonmaken?

U hebt dagelijks gezelschap van huisstofmijten. Ze verdringen zich met tienduizenden tegelijk in de bekleding van uw bureaustoel. Met al deze (en andere) bacteriën in uw nabijheid is een periodieke reiniging beslist geen overbodige luxe. Het meeste vuil is onzichtbaar, maar zeer hardnekkig. En daar moet iets aan gedaan worden om de gezondheid van uw medewerkers te bevorderen. Een zieke medewerker is een niet productieve medewerker. Daar zit u als werkgever niet op te wachten. Een gezonde werkomgeving kan mede gecreëerd worden door uw bureaustoelen tijdig en goed te laten reinigen.

Geldt de schoonmaak alleen voor bureaustoelen?

Nu vraagt u zich misschien af, of deze schoonmaakactie alleen voor bureaustoelen geldt. Echter, vanzelfsprekend geldt het principe voor al uw meubilair. Naast kantinestoelen, vergaderstoelen, fauteuils en banken op kantoor, bijvoorbeeld ook voor het meubilair thuis, in de auto, etc. De bacteriën houden zich immers niet aan de grenzen van uw kantoor. Zij maken geen onderscheid tussen werk en privé.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Hoe maakt OfficeCity uw bureaustoelen schoon?

Met speciale apparatuur – de diepreinigingsmachine – bewerken wij uw bureaustoelen. Hiermee spuiten wij een speciale vloeistof in de bekleding van uw stoelen. Deze vloeistof neemt het vuil in de bekleding op, waarna wij het onder hoge druk weer uit uw bureaustoel afzuigen. Na een korte droogperiode van 3 uur zijn de stoelen weer volledig inzetbaar in het bedrijfsproces. Om de invloed op de productiviteit te beperken, komt Officecity op afspraak hetzij onder kantoortijd, hetzij in de avonduren deze klus op uw kantoor klaren.

Wilt u uw bureaustoelen schoonmaken?

Laat ons het vuile werk opknappen! Neem contact op voor een offerte of lees eerst hier meer over de werkwijzen, voorwaarden en prijzen.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.