> Merken overzicht

KÖHL Dealer

KÖHL dealer

KÖHL is een Duitse fabrikant van kantoorstoelen. KÖHL ontwikkelt al sinds 1976 ergonomische stoelen van hoge kwaliteit. Alles is erop gericht om de juiste ergonomische zit-oplossingen te bieden om fysieke overbelasting te voorkomen. Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand bij KÖHL. Officecity is de officiële dealer van KÖHL in Nederland, België en Duitsland. We hebben alle KÖHL stoelen in het assortiment. Een deel van het assortiment is te proberen in onze showroom in Haarlem.


KÖHL en duurzaamheid

Een duurzame productie staat bij KÖHL voorop. Materialen die gebruikt worden zijn milieuvriendelijk, zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn recyclebaar. Bij het produceren van producten wordt voornamelijk met lokale toeleveranciers gewerkt en de fabriek beschikt over de nieuwste technieken om milieubesparend en energiebesparend te kunnen produceren. Alle stoelen hebben een zeer lange levensduur. De productie processen zijn voorzien van de kwaliteitscertificaten ISO9001 en ISO14001. Het 3700m2 grote dak van de fabriek van KÖHL is voorzien van zonnepanelen om veel energie zelf op te wekken.


KÖHL bestellen

KÖHL stoelen bestellen? Neem contact op met onze klantenservice, of kom langs in onze showroom in Haarlem. Op onze website staat slechts een klein deel van het totale KÖHL assortiment die we kunnen leveren.

KÖHL stoelen

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.