Designstoelen

U geeft uw ruimte net wat extra’s met een mooie designstoel. Onderstaande modellen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook een goed zitcomfort. De designstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor u ze eenvoudig kunt afstemmen op uw interieur.

Items 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Designstoelen informatie

Designstoelen informatie

Het is fout te denken dat designstoelen er wel goed uitzien, maar weinig zitcomfort zullen bieden. Alle designstoelen in onze webwinkel zijn geselecteerd op de perfecte combinatie van uitzicht en zitcomfort. Dat maakt ze niet alleen geschikt voor uw kantoorruimte. Eén of twee stoelen in een kantine zorgen net voor dat tikkeltje meer. Ontworpen voor intensief dagelijks gebruik en makkelijk te onderhouden kunnen ze overal hun waarde hebben.

. Het ruime assortiment aan kleuren zorgt er voor dat u altijd die stoel vindt die past bij de huisstijl van uw bedrijf. De combinatie van kleuren creëert snel en eenvoudig een aangename sfeer in de kantine of uw kantoor. Met stijlvolle, rustige tinten of veel opvallende kleuren zegt uw interieur meteen iets over de manier waarop u uw bedrijf wenst te profileren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.