Kantoorstijl van OfficeCity stylist Ricky: Vintage Sugar

Wij vroegen Ricky haar favoriete stijlen met ons te delen. De stijl "Vintage Sugar" mengt de levendigheid van zomerse boulevards, kermissen en moderne kunst. Nostalgische esthetiek krijgt een moderne twist. Het palet omvat heldere tinten geïnspireerd op the Sunshine State zoals koraalroze, oranje, lavendel en turkoois. Retro-elementen zoals fauteuils en banken combineren naadloos met moderne accenten voor een uitnodigende, eclectische uitstraling.


Vintage Sugar

"Waarom ik de Vintage Sugar stijl zo tof vindt? Ik ben ervoor om oude elementen te koesteren en nieuwe te omarmen. Alleen het ene óf het andere maakt het voor mij minder sprekend. Juist in de combinatie ervan ligt de sfeer en het karakter. Ik heb een voorliefde voor jaren ’50 items. Het moet alleen niet te overheersend worden. Ik hou ervan om dit te combineren met heldere kleuren en gladde oppervlaktes met grote, duidelijke vormen. Zelf word ik heel vrolijk van de combinatie van roze-oranje en groen-turquoise tinten. Deze complementaire kleuren geven het geheel een positief en zonnige look en feel. Speelsheid en beweging zijn dingen die wel wat meer mogen terugkomen op de werkvloer en dat gaat zeker lukken met deze stijl."


Ricky

Kleurgebruik voor een "Vintage Sugar" touch

De "Vintage Sugar" interieurstijl omvat een kleurenpalet dat sprankeling en speelsheid in de ruimte brengt. Deze zorgvuldig gekozen kleuren wekken herinneringen op aan zoete lekkernijen, betoverende kermissen, ballon festijnen en zonovergoten zomerse boulevards.

Levendige tinten zoals koraalroze en zonnig oranje, zacht groen en levendig turquoise vormen de kern van deze stijl. Deze kleuren weerspiegelen de vreugde van zomerse dagen en roepen een gevoel van vrolijkheid en vitaliteit op.

In het "Vintage Sugar" interieur worden levendige kleuren en artistieke details gecombineerd om een ruimte te creëren die zowel nostalgisch als eigentijds is. Dit is een uitnodiging om de vreugde van het leven te omarmen en kunstzinnige elementen te integreren in het dagelijkse werkleven.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Gebruik van materialen

"Vintage Sugar" doet denken aan een zomerlang buiten leven. Breng veel daglicht naar binnen en combineer dit met neon verlichting. Groene en blauwe accenten en levendige planten brengen het buitenleven naar binnen.

Natuurlijke Materialen: Gebruik natuurlijke materialen zoals hout en rotan in je interieur. Deze materialen stralen een ontspannen sfeer uit.

Gekleurd staal: Gekleurd staal zorgt voor een eigentijdse en levendige uitstraling in je interieur. Daarnaast zorgt het contrast tussen het gekleurde staal en andere materialen, zoals hout en lichte stoffen, voor een visueel aantrekkelijk totaalplaatje.

Lichte en luchtige stoffen: Kies voor lichte en luchtige stoffen zoals katoen en linnen voor gordijnen, kussens en bekleding. Deze materialen laten licht en lucht door, wat een frisse en open sfeer creëert.

Kunstwerken en fotografie: Hang kunstwerken of foto's op die de sfeer van "Vintage Sugar" versterken. Denk aan kunst waarin onderwerpen als ballonnen, kermissen, snoepgoed, festivals, oldtimers, jaren '50 zwembaden en strandleven centraal staan.

Ricky's favoriete "Vintage Sugar" producten van OfficeCity

Onze interieurstylist Ricky

Zolang Ricky het zich kan herinneren is ze al bezig met interieur. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe sfeer wordt gecreëerd. Hoe kleur, materiaal, indeling, licht en producten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich op zijn plek voelt. Na de opleiding aan het Nimeto te Utrecht (reclame-en presentatietechnieken) is Ricky snel aan de slag gegaan in de interieur branche. Na wat freelance werk voor designers heeft ze 18 jaar interieur adviezen gegeven in de particuliere sector. Enkele jaren geleden heeft ze de stap gemaakt naar de zakelijke sector. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Ricky: “Het leuke is, of je nu een etalage inricht of een kantoor van 4 verdiepingen, in de basis is het werk hetzelfde. Wat wil je klant bereiken? Hoe vertaal ik die wensen in de praktijk? Ik luister, filter en geef soms wat extra pit aan een project of breng wat meer rust om een eenheid te bewaren.” Inleven in de klant is absoluut de sterke kant van Ricky. Hierdoor kan ze in iedere situatie persoonlijk advies geven.


Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.