Nieuwe vloer en kantoormeubelen voor IMI Aero-Dynamiek

Volledig kaal werd het nieuwe pand van IMI Aero-Dynamiek opgeleverd. Alles moest nog geregeld worden. Voor de zit sta bureaus kwamen ze naar OfficeCity, niet wetende dat wij officieel Forbo Partner zijn en een goede samenwerking hebben met de stoffeerder. We hebben het pand voorzien van vloeren en hebben prachtige meubels geleverd waardoor het geheel een strakke en rustige uitstraling heeft gekregen. Precies zoals gewenst. Bekijk hier het resultaat.


Vloerbedekking en nieuwe meubels

Stylist Ricky: "Ik ben altijd onwijs blij wanneer ik een project van A tot Z mag begeleiden. Het project van IMI Aero-Dynamiek was er zo eentje. Al was dat niet van tevoren voorzien. Dat maakt het extra leuk!". Aanvankelijk kwam IMI Aero-Dynamiek langs voor een aantal zit-sta bureaus, een directiebureau, een directiestoel, een vergadertafel en kantinemeubels. Al snel kwam ter sprake dat het pand nog compleet leeg is en er ook nog een vloer gelegd moest worden. We nodigden Forbo uit en bespraken alle ins en outs met IMI Aero-Dynamiek. Er is gekozen voor een ijzersterke, duurzame en tijdloze combinatie van houtlook PVC (100% ftalaatvrij) en sterke vloerbedekking. De dochter van de eigenaar is in opleiding tot styliste en had zelf al een mooi plan bedacht voor de kantine. Onze (hoge) kantinetafels en stoelen pasten perfect in dat ontwerp.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Shop de look van Imi Aero-Dynamiek

Het stofferen van een kantoor

Ook voor vloeren en wandbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze samenwerkingspartners kunnen we uw kantoor van A tot Z inrichten.

Onze interieurstylist Ricky

Zolang Ricky het zich kan herinneren is ze al bezig met interieur. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe sfeer wordt gecreëerd. Hoe kleur, materiaal, indeling, licht en producten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich op zijn plek voelt. Na de opleiding aan het Nimeto te Utrecht (reclame-en presentatietechnieken) is Ricky snel aan de slag gegaan in de interieur branche. Na wat freelance werk voor designers heeft ze 18 jaar interieur adviezen gegeven in de particuliere sector. Enkele jaren geleden heeft ze de stap gemaakt naar de zakelijke sector. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Ricky: “Het leuke is, of je nu een etalage inricht of een kantoor van 4 verdiepingen, in de basis is het werk hetzelfde. Wat wil je klant bereiken? Hoe vertaal ik die wensen in de praktijk? Ik luister, filter en geef soms wat extra pit aan een project of breng wat meer rust om een eenheid te bewaren.” Inleven in de klant is absoluut de sterke kant van Ricky. Hierdoor kan ze in iedere situatie persoonlijk advies geven.


Samen met een stylist de vloerbekleding en het meubilair voor uw (bedrijfs)ruimte bepalen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.