Horeca schotten en spatschermen

Horeca schotten en spatschermen

Om in een restaurant en/of horecagelegenheid 1,5 meter afstand te bewaren kan een uitdaging zijn. Volgens de richtlijnen en regels van de RIVM moeten restaurants de 1,5 meter afstand waarborgen om te beschermen tegen het coronavirus. In ons assortiment hebben we spatschermen en schotten om te plaatsen in een restaurant en/of horecagelegenheid. Afhankelijk van de soort ruimte kan gekozen worden voor schermen die op een tafel worden geplaatst, of vrijstaande schotten / schermen. De schermen bieden niet alleen bescherming, maar zien er ook nog eens mooi uit en is daarnaast een duurzame oplossing.

Veilig glasDuurzaam glasOp voorraad en direct leverbaarVeilig en duurzaam

De schermen en schotten worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas kom je in het dagelijks leven op veel plaatsen tegen. Vaak sta je er niet eens bij stil. Veiligheidsglas wordt veel gebruikt op plaatsen waar mensen - soms ook in grote groepen- zich begeven. Je ziet het bijvoorbeeld in winkels, openbare ruimtes en op vliegvelden. Maar ook in badkamers, bushokjes, ziekenhuizen en in de praktijk van de huisarts wordt veiligheidsglas gebruikt. Een vitrinekast, een douchedeur, de schuifpui en een glazen tafel in huis zijn ook van gehard veiligheidsglas gemaakt. Gehard veiligheidsglas is veilig en stevig in gebruik; het wordt rondom geslepen waardoor er geen scherpen randen aan het glas zitten. Ook zijn de hoeken helemaal afgerond.


Uit voorraad leverbaar

Snel uw schermen en/of schotten nodig? We kunnen alle producten direct uit voorraad leveren binnen enkele dagen.


Glas of plexiglas?

Wij hebben gekozen voor gehard safety glas omdat dit veiliger is dan plexiglas. Als plexiglas breekt is het vlijmscherp en erg gevaarlijk. Mocht het safety glas onverhoopt breken dan heeft het een veilig breukpatroon. Het glas valt uiteen in duizenden kleine veilige (onscherpe) brokjes. Deze brokjes kan je gemakkelijk opvegen zonder je eraan te bezeren. Daarnaast is plexiglas brandgevoelig. De glazen schermen die wij leveren hebben brandweringscode A1 en zijn dus brandveilig. De glazen schermen zijn bovendien 100% recyclebaar.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.