> Merken overzicht

Dauphin dealer

Dauphin dealer

Officecity is de officiële dealer van Dauphin. Dauphin (HumanDesign Group) is wereldwijd actief in de kantoormeubelen markt en met name de kantoorstoelen markt. Van New York tot Melbourne en van Kuala Lumpur tot Amsterdam. Dauphin richt zich op het verbeteren van leef- en werkomgevingen. Wij hebben diverse Dauphin bureaustoelen en vergaderstoelen in ons assortiment. De nadruk bij Dauphin is gelegd op een mooie vormgeving in combinatie met ergonomie. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De concentratie bij Dauphin gaat uit naar zitoplossingen om ons lichaam goed te ondersteunen om degene die op een stoel zit gezond zijn of haar werk te laten doen. Bij het ontwerp van indeling van ruimtes moet de nadruk liggen op de behoeften van de mensen die in de ruimte aanwezig zijn. Elke stoel is tot detail uitgedacht. Dauphin biedt oplossingen voor elke werkplek en organisatie. De primaire focus ligt altijd op mensen en hun behoeften.


Dauphin en duurzaamheid

Het beleid van Dauphin is erop gericht om rekening te houden met duurzaamheid en milieubescherming. Dauphin geeft actief om het milieu en zet zich in om op een verantwoorde manier met de natuur om te gaan. In 2010 kreeg Dauphin de zogenaamde EMAS-certificering. EMAS is de afkorting van Eco Management and Audit Scheme (ook bekend als de EU Eco Audit of kortweg Eco Audit). EMAS is ontwikkeld door de Europese Unie. Het is een gemeenschapssysteem dat bestaat uit milieubeheer en milieuaudits voor organisaties die hun milieuprestaties willen verbeteren.


Dauphin stoelen

Officecity kan elke Dauphin bureaustoel en vergaderstoel leveren. Op onze website staat slechts een deel van het totale assortiment. Probeer bijvoorbeeld de classic lijn, Stilo, X-code, Bionic, Intouch, Lordo, Shape, speed-0, de sim-o of dat-o.


Dauphin bestellen

Dauphin stoelen bestellen? Bekijk de stoelen op onze website, kom langs in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice.

Dauphin stoelen

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.