Bureau eiland

Door het plaatsen van een bureauopstelling worden er direct meerdere werkplekken gecreëerd. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen meerdere opstellingen aan elkaar geplaatst worden voor nog meer werkplekken. De opstellingen zijn zowel te leveren in vaste hoogte als met een in hoogte verstelbaar frame.

16 Producten

Aflopend sorteren

16 Producten

Aflopend sorteren

Bureauopstellingen

Bureauopstelling informatie

Met een bureauopstelling maakt u maximaal gebruik van de beschikbare ruimte om efficiënt werkplekken te voorzien. Alle combinaties zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en kunnen makkelijk groter gemaakt worden. Op die manier maakt u ze maximaal passend in elke mogelijke ruimte. Voor een prefecte afwerking kunt u de bureaus voorzien van een scheidingswand. Dit vergroot de concentratie en creëert privacy. In ons aanbod vindt u verschillende kleurencombinaties zodat u naar eigen smaak kan inrichten.

Om elke medewerker een persoonlijke werkplek te gunnen kan het handig zijn om per medewerker de hoogte van het werkblad in te stellen. In dat geval kiest u voor een frame dat in hoogte verstelbaar is. Vrijblijvend is het mogelijk om een 3D-beeld te krijgen van uw kantoorruimte, voorzien van de gewenste bureauopstelling. Alle bureaus worden in delen bij u afgeleverd, tenzij anders aangegeven. De bijgevoegde handleiding en voorgeboorde gaten maken de montage snel en eenvoudig.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.