Bureaumeubelen online bestellen


Officecity heeft een groot assortiment bureaumeubelen. Het grootste deel is direct uit voorraad leverbaar. Alle meubelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en worden scherp geprijsd aangeboden. Uw werkplek is vaak de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Het is dan van belang dat de werkplek functioneel, maar zeker ook stijlvol is ingericht. Zo is het belangrijk om genoeg werkruimte te hebben, zodat u genoeg spullen kwijt kunt op u bureau en deze netjes en overzichtelijk kunt houden. De gemiddelde afmeting van een bureau is 160x80cm. U kunt bij een bureau kiezen voor een in hoogte verstelbaar frame, zodat u de hoogte van het bureau kunt aanpassen aan uw lichaamslengte. In combinatie met de hoogte van uw bureaustoel kun u dan een actieve en ergonomische werkhouding aannemen. Onder het bureau kunt u kiezen om een ladeblok te plaatsen. In een ladeblok kunt u uw kantoorartikelen opbergen, maar bijvoorbeeld ook uw hangmappen.  Ook kunt u ervoor kiezen om in de buurt van uw werkplek een roldeurkast te plaatsen. In een roldeurkast heeft u genoeg ruimte om al uw ordners en kantoorbenodigdheden op te bergen. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen heeft u geen last van openslaande deuren de ruimte in.

Een kleine selectie van de bureaumeubelen die we kunnen leveren:

 

 

T-poot bureau T-poot bureaus
Bureaus met een T-poot onderstel. Net als onze andere bureaus is het frame gemaakt van staal en de bladen zijn afgewerkt met een toplaag van melamine. Een melamine toplaag zorgt ervoor dat het bureaublad gemakkelijk is schoon te maken, tegen een stootje kan en geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. U heeft de keuze uit een vaste hoogte frame of een hoogte instelbaar frame.

Bekijk hier onze T-poot bureaus


4-poot bureau 4-poot bureaus
Bureaus met een 4-poot onderstel. Samen met de T-poot bureaus zijn dit de meest gangbare bureaus. Deze bureaus kunt u ook gemakkelijk gebruiken als vergadertafel of kantinetafel. We kunnen diverse mooie kleuren bureaus leveren zoals noten, beuken, wit, kersen, grijs en vele andere kleuren. Indien u een bureautafel nodig heeft die niet in onze webwinkel staat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk hier onze 4-poot bureausLadeblok Ladeblokken
Een ladeblok kunt u onder uw bureau plaatsen of naast uw bureau. In een ladeblok kunt u kantoormateriaal opbergen wat u regelmatig nodig heeft. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen ladeblokken met een hangmappenlade, zodat u uw dossiers ook binnen handbereik heeft. De meest gebruikte ladecontainers zijn de uitvoeringen die verrijdbaar zijn. Het ladeblok blijft op zijn plaats indien u deze opent, maar is gemakkelijk te verrijden indien dit noodzakelijk is.

Bekijk hier onze ladeblokken


Door het online bestellen van uw bureaumeubelen bent u verzekerd van de laagste prijzen. Voor levering nemen wij telefonisch contact met u op zodat u precies weet wanneer wij de meubelen komen langsbrengen.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.