Ladekasten

Stalen meerladekasten zijn geschikt om uw A4 documenten en/of kantoorartikelen in op te bergen. Een meerladekast is ideaal geschikt om op een overzichtelijke manier order te brengen in uw papierwerk. Alle uitvoeringen worden gebruiksklaar geleverd en kunt u dus direct na levering in gebruik nemen.

15 Producten

Aflopend sorteren

15 Producten

Aflopend sorteren

Ladekasten informatie

Meerladekast informatie

Onze meerladekasten bieden u een flexibele opbergmogelijkheid die aansluit bij uw persoonlijke voorkeur of organisatiesysteem. Elke individuele behoefte vindt bij Officecity.be een kast op maat met een ruime keuze aan kasthoogtes, verschillende ladehoogtes en formaten geschikt voor A4 of A3.

Het elegante uiterlijk van de meerladekasten zorgt voor ruimtebesparende en stijlvolle opbergmogelijkheden bij uw thuis of op kantoor. Wij voorzien verschillende accessoires om de kast nog meer te laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Elke lade is voorzien van etikethouders en handgrepen. De kasten worden kant-en-klaar bij u thuis of op kantoor geleverd en zijn van superieure kwaliteit. Intensief en dagelijks gebruik kan probleemloos.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.